Friday, October 22, 2010

Iphonargraphy



Bagi sesiapa yang tak mampu beli camera mahal atau kedeng, "iphonargraphy" boleh menjadi pilihannya. Ianya agak cool untuk mengisi masa lapang, dan mencungkil bakat terpendam yang ada dalam diri. Bagi mereka yang memang xde bakat macam aku, benda ni sesuai nak chill2 jinak2 dulu, sebelum angkat camera sebenar yang besar2 kat luar tu.
Sesiapa yang ada benda Instagram ni, add lah aku ok.

3 comments:

  1. "ianya" is not really a valid BM word.

    ReplyDelete
  2. jk ok bro..jgn marah..

    ReplyDelete