Tuesday, August 2, 2011

Tora datang lagi!

Ye bulan puasa datang lagi, tahun keempat jugaklah puasa dekat states. Dulu first year semangat puasa sbb baru sampai, second year semangat gak sbb baru balik msia, tahun last ni xberapa sangatlah...tapi takpe, sebab makanan2 ni aku boleh dapat kat sini,jadi xdela rindu sangat msia tu.



Nasi Kerabu


Murtabak


Alahai, ayam percik pulak


Bubur lambuk


dan benda wajib ni

Selamat menyambut bulan Ramadhan, kekal yang wajib banyakkan yang sunat, makan jangan gelojoh2 sangat ye, aku ni ada gambar2 je nak tengok. Selamat berpuasa! =)

3 comments:

  1. Omg sedap2nye makanan tu... Ayam percik da best lah haha

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete